L'alumnat

El nostre alumnat és el centre de l’aprenentatge en els tallers Imagina’t organitzats per intel·ligències múltiples i internivells a l’ESO.

El treball

Fem treball cooperatiu amb l’alumnat en els projectes plurilingües de 8 hores a la setmana fonamentats en el mètode AICLE i ABP (aprenentatge en problemes).

Vincle emocional

Les emocions i les motivacions treball de la resiliència i del vincle emocional entre tutor i alumnat a la tutoria Escolta’m.

Personalització de l'aprenentatge

En les diferències individuals personalitzem l’aprenentatge quant a capacitats, relacions interpersonals i intrapersonals, habilitats, interessos i motivacions.

L'esforç

Premiem l’esforç del treball diari a través del carnet per punts i les sortides premi trimestrals.

L'avaluació

És una eina d’aprenentatge en l’ús de rúbriques com a eina d’avaluació, autoavaluació i coavaluació.

Connectem coneixements

Fem treball competencial en el treball globalitzat per a l’adquisició de competències bàsiques per a la vida: aprenentatge útil, significatiu i transferible.

Inici de curs

Us recordem que dimarts 12 de setembre s’inicia els curs 2017-2018. El horaris d’entrada són els següents: 1r d’Eso a les 9 hores. 2n, 3r, 4t d’Eso i Batxillerats a les 10 hores. L’horari de sortida serà a les 14h35 per tothom. Us...
Comunicat de dol

Comunicat de dol

L’institut Mont Perdut manifesta el seu dol pels atemptats a Barcelona i Cambrils i se solidaritza amb els familiars i amics de les víctimes....
Guanyadors/-es del problema matemàtic del mes

Guanyadors/-es del problema matemàtic del mes

Us presentem els guanyadors/-es del problema matemàtic del mes. Al llarg d’aquest curs hem anat proposant molts reptes. Agraïm moltíssim la participació que hi ha hagut i us animem a seguir participant el curs vinent. ENHORABONA,...
Compromisos INS Mont Perdut

Compromisos INS Mont Perdut

L’alumnat de 4t ha estat fent un taller de 8 hores durant les sessions de tutoria organitzat per la Fundació Guné,  Recreem el món – Drets humans i gènere, i aquest n’ha estat el resultat. Una de les activitats ha estat elaborar uns compromisos.

CARNESTOLTES

CARNESTOLTES

Malgrat la pluja, ens ho hem passat bé! Gràcies, comissió de festes per tota...